Известие

Collapse
No announcement yet.

2 въпроса за 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 2 въпроса за 146

И за двата въпроса май има писано по форума, но ако може някой да конкретизира ще е екстра
    1. Как се сваля кора на врата на 146 /намерих само за 145 писано/
    2. Много наболял проблем - скрибуцания по купето. Видях мн варианти. Кой според вас е най-ефективния? /силиконов спрей или нещо др.?/
    Мерси предварително
    PLAY GOLF, DON'T DRIVE GOLF !!!
    Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Махаш капачката на дръжката на вратата,от долу има един шестограм,мн.здраво стегнат,развивш, после в горната част на дръжката малко не се вижда има още един шестограм развиваш и него ,махаш капачето на огледалото където е пищялката там 3 шестограма държат огледалото но единия държи и кората развиваш го, и последно има един винт звезда под капачето на ръчката за отваряне на вратата развиваш го, леко придръпваш кората към себеси като внимаваш с платсмасовите щипки да ни ги счупиш особено долните че там нищо др не държи кората.
    146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
    146 1.4 twin spark 97 junior за части
    146 1.8 twin spark 97 - продадена
    156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

Шумът в купето се оправя с мн. силна музика аз така съм го излекувал.иначе при мен шума идва от към задната кора тя стърже по пластмасите на капака на багажника.
      146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
      146 1.4 twin spark 97 junior за части
      146 1.8 twin spark 97 - продадена
      156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

Първоначално публикувано от teo_gti
        Шумът в купето се оправя с мн. силна музика аз така съм го излекувал.иначе при мен шума идва от към задната кора тя стърже по пластмасите на капака на багажника.
        също става и с спортно гърне
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

Е да де за момента и аз го лекувам проблема с музика, но вече почва и тя да не помага.....
          Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

Първоначално публикувано от teo_gti
            Махаш капачката на дръжката на вратата,от долу има един шестограм,мн.здраво стегнат,развивш, после в горната част на дръжката малко не се вижда има още един шестограм развиваш и него ,махаш капачето на огледалото където е пищялката там 3 шестограма държат огледалото но единия държи и кората развиваш го, и последно има един винт звезда под капачето на ръчката за отваряне на вратата развиваш го, леко придръпваш кората към себеси като внимаваш с платсмасовите щипки да ни ги счупиш особено долните че там нищо др не държи кората.
            Благодарности колега
            Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

А аз го лекувам с повечко газ,то боксера си е достатачно шумен няма такъв звук божествен.А и музиката не е за пренебрегване,така е с по старите коли но за ALFA говорим все пак.
              Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Working...
              X